середа, 29 червня 2016 р.

Ved Pogba alt for venlig

I Pogba chic hit, men straffen er bedre at lade slå Payet og Griezmann, Paul - høj, men hans hoved scorer Antoine, da han indså, at arbejdet er vigtigere end frisurer (husk, havde også ønsket at stå først hårfarve). Det er den måde, at de to vigtigste spillere på det angribende hold er gået ubemærket hen, Pogba endnu ikke afsluttet. Derfor kan den samme Rami være helten der ville spare Frankrig i den svære tid for overførslen, og Paul i øjeblikket Nordicbet Bonus - en byrde og ikke en assistent. Hvad er fordelene ved kernen? Selv opmærksomhed ikke distraheret, fordi alt for langsomme beslutninger.

Mangel på kritik og pres

Ved Pogba alt for venlig. Skulle Messi i munden for at skubbe en ske i en tavs protest mod Guardiola - det vil blive kritiseret, selv i Catalonien, og mange år senere. Det er nødvendigt at tilslutte Arbeloa på parkeringspladsen efter kampen - alt dette Nordicbet Bonus debat og mange mennesker ikke godkende. For nylig, Lionel fremsatte en erklæring om middelmådighed af den argentinske fodboldforbund, i tilfælde af eger og fik til nødder og undskyldte. Selv store spillere skal kunne holde sin kæft og tænke over konsekvenserne af deres handlinger, selv de skal vide, hvordan til at bede om tilgivelse og at arbejde for holdet. Jeg husker, hvordan Ronaldo undskyldte ord partner på den "Real", for ikke at nævne det faktum, at for enhver trick Cristiano får det fulde program.


Paul er i status som "barn", med det ikke sige så nøje klubben og landsholdet. Som et resultat, Pogba handlede kontrakt årevis vælger et nyt hold, sammenligne de tilbud, der giver det en umoden og afhængige menneskelig agent (sige, Rayol Betfair Bonus skylder 15 millioner euro, hvis felterne er anslået til 120), selv om meget talentfuld herre. Franskmanden forstod ikke, at patos af interesse for omfanget af alle de tricks keder publikum, og med en reaktionstid vil være meget stivere end de åbenlyse fejltagelser unge Pogba. Men han var tilladt i nitten - sent til træning, for at skabe en skandale, at miste position, er det nu forbudt, især i hjemmeholdet Euro!

Naughty studerende

I Pogba næste dør har en mentor, der blev Betfair Bonus træner for det franske hold og "Juventus" for den drillesyge, men Zidane geni. Mentoren er ansvarlig for udviklingen af ​​spillere, er det nødvendigt løbende at uddanne. Paulus var heldig, at Deschamps - World og europamester, han forsøger at reducere en hjerne potentiel holdleder og lære ham. Allegri også prøvet, men det er lettere at kommunikere med voksne, ligesom Buffon og Bonucci, med teenagere fra Massimiliano adfærd ikke altid virker.

Немає коментарів:

Дописати коментар