середа, 29 червня 2016 р.

Sergei Ignashevich (Rusland)

Sergei Ignashevich (Rusland)

Ignashevich - stærk og stabil forsvarer, cementerede han gennem årene forsvar CSKA og russisk landshold, men EM viste, at en læsning af spillet og en stor oplevelse er ikke nok, når foran de hurtige spillere. Hvad der virker i Premier League, systematisk undlader i internationale kampe. Sergey har ingen hastighed, så ofte han havde ikke engang tid til at engagere sig i kamp, ​​og håber at arbejde udelukkende offside fælde er fejlbehæftet, og nøjagtigheden af ​​gear jævnligt vildledt Ignashevich ikke lovlig ofte, den forsvarsspiller, der skal starte angrebet lange pasami, slog på outs.

Aleksandar Dragovic (Østrig)

Den indlysende anti-helten i EM. I åbningskampen mod Ungarn Aleksandar shlopotal fjernelse, uden "Das Team" spillede "til nul" med den portugisiske, og i det tredje spil mod Island Dragovic brændte et straffespark. Meget mere forventes fra denne beskytter, men han fejler sin mission med et brag.

Lorik Cana (Albanien)

Lederen og kaptajnen Albanien har spillet i Euro cirka 45 minutter, fordi der i den første halvdel af kampen starter med den schweiziske fortjent fjernelse af to gule kort, men i spillet med Rumænien dukkede kun i sidste ende. Albanerne ser ikke håbløs, og hvis erfarne Lorik ikke skuffe, kan det fange en uafgjort mod Schweiz og Frankrig og nå playoffs.

midtbanespillere

Alexander Golovin (Rusland)

Spillere, der ikke skammer sig, han blev offer for uhensigtsmæssige coaching løsninger, fordi oprindeligt var det klart, at tvinge unge Golovin til at handle i kernen zone - en meget risikabel beslutning, så i tilfælde af Alexander, er vi ikke overraskede over mislykket spil, men blot med angivelse af en kendsgerning: Den midtbanespiller CSKA var ikke i hans sted og så svag.

Arda Turan (Tyrkiet)

Vent ikke på de tyrkiske fans af spillet fra den centrale lysende stjerne af medarbejderstaben. Faktisk til rødderne af kedelige spil Turan findes i sin klub liv: overgangen fra "Atletico" i "Barcelona" fra et professionelt synspunkt, var en fejl. Jeg er sikker på, jeg ophold Arda angreb fra Diego Simeone, og spillede det sidste sæson i hjertet af "madras" for Euro 2016 vil handle helt anderledes.

Немає коментарів:

Дописати коментар