середа, 29 червня 2016 р.

Hvis det ønskes antisbornuyu kan dannes

Andriy Yarmolenko (Ukraine)

Hvis det ønskes antisbornuyu kan dannes fra de to dårligste hold fodboldturnering - Rusland og Ukraine. Er det målmanden skulle låne fra. Yarmolenko har ikke vist lederevner og ønsket om at vinde, forsvandt i det kaos af Betsafe Bonus kommandoen inaktivitet, og når han leder af natur og status - og hans første rap for fiaskoer.

Raheem Sterling (England)

Mærkeligt nok var det, at Roy Hodgson har betroet Sterling et sted i England teamet. Som et resultat, ubrugelig Rahim poltayma løb Betsafe Bonus, og dem, der overværede kampene, "Manchester City" i sidste sæson, bekræftede, at disse sektioner har nok og klubben kampagnen. Fans af "Three Lions" iscenesat endda en fundraiser for billetten til Sterling at befri hold af hans tilstedeværelse ved EM.

Fremad

Zlatan Ibrahimovic (Norge: odds velkomstbonus)

Sami chokeret over sådan uforskammethed, og, selvfølgelig, frygter, at Zlatan beregner adresse og strejker til hovedet, men professionel etik gør "sværte" Ibrahimovic, som meddelte sin afgang fra det svenske landshold efter Euro 2016 Unibet Bonus. To kampe "Tre Kronor" ikke slog modstanderne foran mål, og mens Ibra har gjort et selvmål i konfrontationen med den irske, hele turneringen han kiggede rudiment, som alle forsøgte at ære overførslen, selv i de tilfælde, hvor det kom på bekostning af kommandoen logik spil.

Roman Zozulya (Ukraine)

Der kan være Kokorin eller harpiks, men også nødt til at ære naboerne - ingen er ansvarlig for al Yarmolenko. Zozulya ikke bare spillet Unibet Bonus en ubrugelig, det er simpelthen ikke overbevist om, at er den rigtige til at blive kaldt frem. Så sin optagelse i antisbornoy til angriberen kan være, i en vis forstand, selv at tage en kompliment.

træner

Leonid Slutsky (Rusland)

Mikhail Fomenko har påtaget sig ansvaret for den fejlslagne landsholdet i Ukraine, samt Leonid Slutsky, men at coaching fejltagelser gjort Bet365 Bonus russisk mentor længere. Aleksandr Bubnov korrekt bemærkede: "Hvis du ønsker at tabe hovedet - gå på arbejde i den russiske landshold." Faktisk som regel tankevækkende og grundig Slutsky nedstammer nogle formørkelse, blev han viklet ind i sine egne beslutninger og sigtede en stor bunke af brænde.

Åh, og kun i tilfælde tilbyder vi et alternativ, fordi at omfatte alle taberne i gruppespillet i Euro-2016 i et team er fysisk umuligt. Hans eget tilbud i kommentarerne - der ud over disse spillere, blev en skuffelse for dig EM?

Hvilke spillere er bedst manifesterede Bet365 Bonus sig i gruppespillet i EM og fortjent bifald? Svaret på dette spørgsmål kære læsere "Sokker.ru" finde ved at undersøge den symbolske hold af den første og mest omfangsrige del af Euro-2016!

målmand

Hannes Halldorson (Island)

Islandske eventyr ville ikke finde sted uden afgørende handling vagt gate, som er førende i antallet af angreb afspejles i gruppespillet i EM. Hannes udført 19 redninger, der er i gennemsnit til at klare mere end seks skud modstandere i hver kamp, ​​ikke at lade sig aldrig springe mere end ét mål. Men bookmakere før starten af ​​mesterskabet kamp i Island mod portugiserne antages, at Cristiano Ronaldo vil være i stand til at score tre gange og indhente Michel Platini på listen over holdrekorder i historien om kontinentale mesterskaber. Hvor der: Halldorson - rock!

Немає коментарів:

Дописати коментар