четвер, 17 березня 2016 р.

Stjerne Battle og røvet disciplin.

Utraditionel. En sådan mærkning er bedst karakteriseret ved indendørs verdensmesterskaber, som vil finde sted fra fredag ​​til søndag i den amerikanske Portland. Tjekkiske atleter, herunder en ti-medlem ekspedition vil være mange udviklinger og modsætninger.Bare det faktum, at toppen af ​​den indendørs sæson er at gå ud. Uge tjekkerne akklimatiseret i USA Olympic Center i Chula Vista, Californien. Og nogle lidt skyllet tilbage.

"Hvem ville tage solcreme indendørs verdensmesterskaber," smiler pole-vaulter Jan Kudlička. Muligheden for uddannelse på stadion er atleter direkte i Portland, men på grund af det regnfulde vejr ikke bruge det meget endnu.

Uvant vil løbene. Mens programmet kører på en (betting online) standard måde med de heats og semifinaler i alle tekniske discipliner afholdes lige finaler, som også svarede til de strenge nominering kriterier.

"Målet er, at mesterskabet var de mest koukatelná begivenheder og kvalificering program strækker. Men jeg håber, at denne tendens kun vil gælde til toppen indendørs begivenheder, "mener cheftræner atleter tjekkiske Tomas Dvorak.

Usædvanligt sent er datoen for mesterskabet, i midten af ​​marts, for de fleste atleter havde deres indendørs sæson i træk. Og i betragtning af den travle sommer med EM i Amsterdam og OL i Rio misser hele hallen, eller i det mindste dens topatleter mere end normalt.

"Der er to ekstremer. Nogle discipliner bliver opkrævet, andre røvet, "siger en anden kontrast Kudlička, hvis klan falder i den første kategori.

"I nogle discipliner er det sandsynligvis ikke helt herlighed, men der skulle regne med IAAF annoncerede når en sådan term i år. Men igen, vil der være mere spændende verdensmestre, det kan også bringe noget godt, "vurderer Dvorak.

Немає коментарів:

Дописати коментар