вівторок, 23 лютого 2016 р.

For eksempel vil sat til 1,2 tusind rubler

Favorit. Fra det foregående afsnit skal være - de fleste af de satser gør i bookmakere - på favoritter, en meget lille koefficient (1,1 - 1.4). Favoritter ofte vinder - du kan ikke argumentere, men satte kun på dem, bygger udelukkende på kefy, da det første spil i en uafgjort, eller meget dårligt spil, en favorit med ændringen i løbet af spillet, vil du pådrage store tab.

For eksempel vil sat til 1,2 tusind rubler, med en sejr vinde lidt mindre end to hundrede rubler (trække en provision for overførsel af midler), og i tilfælde af stemmelighed - mister et tusind. Og bare for at komme ud på resultatet af nul vil kræve fem på hinanden følgende succesfulde spil. Men din "hævn line" kan blive afbrudt, og du går ind i en endnu dybere minus. Som et resultat, er folk, der vælger "strategi Foretrukne" spillet og stoppe væddemål, og vi er overbeviste om - ikke den måde, du har planlagt. Sætte på følgende kan være, at vælge de "rigtige" resultater og fornuftige faktorer.
Leon vil modtage en 100% bonus LEON til $ 200!


5. "Lokomotiver", eller Express. Enhver ny spiller, der kom ind på kontoret, næsten altid kender ordet Express - en kæde af spil, der er ganget med en faktor mellem. Mindst en begivenhed ikke spillet - at miste alt. Matematisk "train" gavnlige bookmakere, men de er ikke en absolut onde for STAVOChNIK. Sæt 2 match på 1,7 sammen - ikke dårligt. Risikoen i normalområdet, men en god gevinst. Men for at forstå det øjeblik, hvor du har brug for at udtrykke, skal du have erfaring bag sig, og evnen til at analysere markedet. Begyndere har ikke hverken det første eller det andet, så de går til yderligheder.

Opsamling paravozy med koefficienter 50-100, spilleren kommer i kølvandet på en mulig sejr og glemme teorien om sandsynlighed og risiko / win. Som hovedregel, det endelige resultat af en sådan spiller en masse "sammensætning" med store forhåbninger, men hver mislykkedes par. For første gang, vi råde dig til at udskyde den udtrykkelige, sætte bedre odinary. Relaterede artikler.

Немає коментарів:

Дописати коментар